پردیس فاز 7 یکی از مناطق شهر پردیس است که برای انتقال جمعیت سرریز شدهی تهران ساخته و تاسیس شد. شهر پردیس 25 کیلومتر از تهران فاصله دارد و در سال 1391 برای کاهش جمعیت متراکم شده در تهران و انتقال بخشی از آنان از تهران به پردیس تاسیس شده است. با این حال، با تکمیل چندین فاز در شهر پردیس و پیشرفت و بهبود و توسعه امکانات رفاهی آن، بسیاری از ساکنان تهرانی علاقهمند و متمایل به خرید ملک و سکونت در شهر پردیس شدهاند. علاوه بر آن، وجود چنین شهری با امکانات رفاهی و آبوهوای خوب باعث شده است تا افرادی که علاقهمند به مهاجرت به تهران یا شهری نزدیک به پایتخت هستند، پردیس را به عنوان مقصد خود انتخاب کنند. علاوه بر نوساز بودن پردیس، این شهر بسیار خوش آب و هواست و از شلوغی و آلودگی تهران در آن خبری نیست. در این مقاله از سایت پردیس یار، قصد داریم به معرفی پردیس فاز 7 بپردازیم. برای شناخت پیدا کردن نسبت به این فاز، باید مواردی مانند امکانات رفاهی، وضعیت حملونقل و دسترسی به تهران و سایر فازهای پردیس، فرصتهای سرمایهگذاری و… را در نظر بگیرید. در این مقاله از پردیس یار با ما همراه باشید تا به بررسی هر آنچه باید راجع به پردیس بدانید، بپردازیم.
شهر پردیس
قبل از اینکه به معرفی پردیس فاز 7 بپردازیم، باید با شهر پردیس آشنا شوید. شهر پردیس، همان طور که گفته شد به منظور مهار سرریز جمعیت در تهران تاسیس شده است. اگر بخواهیم شهر پردیس را از نظر موقعیت جغرافیایی بررسی کنیم، باید بگوییم که شهر پردیس در قسمت شرقی تهران قرار گرفته است. نسبت به شهر پردیس، تهران در غرب قرار گرفته و در شرق پردیس، کوه دماوند واقع شده است. شهر پردیس که از پردیس، بومهن و جاجرود تشکیل شده، پس از تاسیس استقبال زیاد و نظرات مثبت فراوانی از مردم دریافت کرد. زیرا؛ علاوه بر آلودگی پایین در مقایسه با تهران، منطقهای سرسبز، دارای آب و هوای خوب و کم جمعیت است.
پس از تاسیس این شهر، آن را به محلههایی با عنوان فاز تقسیم کردهاند که هر فاز دارای کاربری خاصی میباشد. در برخی فازها آپارتمان و مسکن مهرهای فراوانی ساخته شده و کاربری آنها مسکونی است. برخی دیگر، کاربری تجاری و برخی فازها صنعتی و برخی خدماتی هستند. اگر میخواهید با تمامی فازهای شهر پردیس آشنا شوید، میتوانید به سایت پردیس یار مراجعه کرده و مطالب هر فاز را به صورت جداگانه مطالعه نمایید. شهر پردیس، به دلیل نوساز بودن فرصت خوبی برای سرمایهگذاری در اختیار افراد میگذارد. به ویژه اینکه برخی فازهای آن هنوز کاملا تکمیل نشده و در حال ساخت هستند. پردیس فاز 7، یکی از 12 فاز پردیس است که تحت عنوان شهرک صنعتی خرمدشت شناخته میشود. در ادامه به معرفی بیشتر این فاز میپردازیم.
فاز 7 پردیس و موقعیت آن
از لحاظ موقعیت جغرافیایی، فاز 7 پردیس از غرب به زمینهای فاز 8 میرسد و در شرق آن کارخانه الکلسازی قرار گرفته است. در شمال فاز 7 جاده تهران – مازندران و در جنوب آن روستای سیاه سنگ واقع شده است. این فاز در جنوب فاز 9 پردیس واقع شده و تقریبا 25 دقیقه تا سه راه تهرانپارس فاصله دارد. همان طور که اشاره شد، پردیس فاز 7، همان شهرک صنعتی خرمدشت میباشد. شهرک صنعتی خرمدشت، از مراکز عمده صنعتی در استان تهران است که در سال 1357، پس از انقلاب اسلامی ایران توسعه یافت. در آن زمان، برخی مشاغل و صنایع به صورت خود جوش و بدون اینکه مجوزی کسب کنند از تهران خارج شدند و در ناحیهای که امروز به نام فاز 7 پردیس میشناسیم توسعه پیدا کردند.
البته در چند سال بعد، اداره کل صنایع تهران بر این منطقه نظارت کرد و صنایعی که در این ناحیه فعالیت میکردند، مجوز گرفته و فاز 7 توانست بیشتر گسترش یابد. اگرچه، بسیاری از کارگاهها و مراکزی که در شهرک صنعتی خرمدشت فعالیت میکنند، هنوز نتوانستهاند مجوز بهرهبرداری کسب کنند و تا زمانی که مشکل دریافت مجوز برای آنها حل شود، به فعالیت خود در این فاز ادامه میدهند. اگر به دنبال سرمایهگذاری در شهر پردیس هستید، میتوانید به سایت پردیس یار مراجعه کرده و با توجه به بودجهای که در اختیار دارید، ملک و یا زمین مورد نظر خود را خریداری نمایید.
کاربری زمینهای فاز 7 پردیس
برای آشنایی با پردیس فاز 7، دانستن کاربری زمینهای این فاز و اینکه چه مقدار از مساحت این فاز به چه سازهها و اهدافی اختصاص داده شده است، بسیار مفید و ضروری است. به طور کلی؛ فاز 7 وسعتی برابر با 227.8 هکتار دارد. بیشتر مساحت این فاز یعنی حدود 24 درصد زمینهای این فاز به زمینهای بایر اختصاص یافته که چیزی حدود 65 هکتار از کل مساحت این فاز را در بر گرفته است. فاز 7، کاربردی صنعتی دارد و برای سکونت ساخته نشده، اما از آنجایی که کارگرانی که در شهرک صنعتی کار میکنند نیاز به مکانی برای استراحت و سکونت دارند، تقریبا 4 درصد زمینهای این فاز که میشود 111 هزار متر مربع، برای مصارف مسکونی در نظر گرفته شده است.
همچنین برای صنایع کارگاهی کوچک حدود 260 هزار متر مربع و برای صنایع کارگاهی متوسط حدود 360 هزار متر مربع اختصاص داده شده است. البته حدود 29 هزار متر مربع از زمینهای فاز 7 باید برای کاربری صنعتی استفاده میشود. علاوه بر این موارد، 2700 متر مربع کاربری آموزشی و مهد کودک، 804 متر مربع مراکز بهداشتی و درمانی و 38 هزار متر مربع هم برای احداث و ساخت باغ در پردیس فاز 7 در نظر گرفته شده است. با توجه به اهمیت حملونقل و دسترسی عمومی از سایر فازها به فاز 7 و از فاز 7 به سایر فازها، حدود 437 هزار متر مربع به بخش حملونقل اختصاص یافته که 430 هزار متر مربع آن صرف ساخت شبکه معابر و 7000متر مربع آن برای انبارداری در نظر گرفته شده است. قبل از مراجعه به سایت پردیس یار و جستوجو در آگهیهای پردیس، بهتر است بدانید که پردیس فاز 7 مسکونی نیست. از این رو؛ برای خرید ملک و یا واحد مسکونی برای سکونت، به آگهیهای مربوط به فازهای مسکونی در پردیس مراجعه نمایید.
بافت فاز 7 پردیس
همان طور که اشاره شد، پردیس فاز 7 منطقه مسکونی نیست و به همین دلیل، سازههای چندانی تحت عنوان مسکن در آن ساخته نشده است. سازههایی که تاکنون در فاز 7 احداث شدهاند نه تنها الگوی خاصی ندارند، بلکه ایده و نظم چندانی در ساخت آنها دیده نمیشود و نمیتوان در اشاره به آنها از تراکم ساختمانی نام برد. تراکم ساختمانهای این فاز بسیار کم است و بیشتر سازههایی که برای اسکان در آن ساخته شده، برای کارگرانی است که در شهرک صنعتی کار میکنند. با مراجعه به سایت پردیس یار با فازهای مسکونی شهر پردیس آشنا شوید.
شهرک صنعتی
پردیس فاز 7 یا همان شهرک صنعتی خرمدشت، جایگاه مشاغل تولیدی، کارگاهی و صنعتی است و فقط مشاغل کسبوکار در آن قرار گرفته و فعالیت میکنند. هم اکنون تقریبا 4 هزار واحد صنعتی در این فاز به فعالیت مشغولاند که حدود 40 هزار نفر در این واحدها تحت عنوان تولیدکننده و صنعتگر فعالیت میکنند. در شهرک صنعتی پردیس، واحدهای صنعتی بزرگ و کوچکی مشغول فعالیت هستند که از آنها میتوان به واحدهای صنعتی زیر اشاره کرد:
- کارخانه کاجاران: که دستگاههای اکسترودر تولید میکند.
- کارخانه پلیران اتصال: این کارخانه لوله و اتصالات ترموپلاستیکی تولید میکند.
- کارخانه پلی استیل: در کارخانه پلی استیل انواع سینکهای ظرفشویی، هودهای آشپزخانهای و اجاق گازهای فردار و صفحهای تولید میشود.
- مکاترونیک ارس: که طراحی ساخت و اجرا کردن اتوماسیون صنعتی را به عهده دارد.
- شرکت فرساد صنعت البرز: که ماشینآلات صنایع چوب و CNC تولید میکند.
- صنایع سنگ پرشین: در کارخانه صنایع سنگ، انواع برسهای صنعتی در صنعت کاشی و سرامیک تولید میشود و ارائهدهنده خدمات سنگبری و فروشنده سنگهای ساختمانی و سنگفرش میباشد.
- ماهان سیستم پاسارگاد: در این کارخانه، انواع رکهای مخابراتی، انواع رکهای شبکه، انواع رکهای outdoor و indoor، تجهیزات سرور و شبکه و کیوسکهای اطلاعرسانی تولید میشود.
- گروه صنعتی سیمبن: این گروه تولیدکننده انواع سیم جوش مسی، نقرهای و برنجی میباشند.
علاوه بر تمامی شرکتهای ذکر شده، واحدهای صنعتی بزرگ و کوچک زیادی در پردیس فاز 7 مشغول به فعالیت هستند. از این رو؛ پردیس فاز 7، گزینه مناسبی برای سکونت نیست! با مراجعه به سایت پردیس یار میتوانید آگهیهای مربوط به فازهای مسکونی را مشاهده کرده و براساس بودجه خود نسبت به خرید آنها اقدام نمایید.
امکانات رفاهی پردیس فاز 7
فاز 7 پردیس یک فاز صنعتی است. یعنی؛ از مراکز خرید بزرگ و مراکز تفریحی در آن خبری نیست. البته در این فاز، واحدهای مسکونی اندکی برای اسکان کارگرانی که در شهرک صنعتی کار میکنند، در نظر گرفته شده است. این واحدهای مسکونی، جزء امکانات این فاز به حساب میآیند. علاوه بر واحدهای مسکونی، یکی دیگر از امکانات واقع شده در این فاز، مرکز معاینه فنی خودروهای سبک است که در فاز 7 پردیس، در خیابان چهارم شرقی واقع شده است. برای ارائه خدمات به واحدهای صنعتی، در این فاز بانکهایی واقع شده است تا نیازهای این واحدها را برطرف کنند. از آنجایی که فاز 7، همان شهرک صنعتی خرمدشت است، امکانات صنعتی و کارگاههای واقع شده در این فاز، نیازهای شهروندان پردیس را برطرف میکنند. با مراجعه به سایت پردیس یار میتوانید با تمامی فازهای مسکونی، تفریحی، علمی و صنعتی شهر پردیس آشنا شوید.
دسترسی فاز 7
یکی از مهمترین مباحث مربوط به هر منطقه، مسئله چگونگی حملونقل و نحوه رفت و آمد به آن منطقه است. مهمترین راههای ارتباطی پردیس فاز 7، روستای سیاه سنگ که در جنوب این فاز واقع شده و جادهی خرمدشت میباشد. اگر وسیله نقلیه شخصی داشته باشید، از طریق جاده خرمدشت به راحتی میتوانید به این فاز دسترسی پیدا کنید. البته، وسایل نقلیه عمومی مانند اتوبوس و تاکسی هم وجود دارد تا به کمک آنها بتوانید به تهران بروید. اما این نکته را در نظر بگیرید که برای رفتن به تهران باید از سایر فازها سوار اتوبوس یا تاکسی شوید.
درست است که تاکنون هیچ گونه سیستم حملونقل ریلی برای رفتوآمد به تهران و پردیس احداث نشده، اما خوشبختانه طرح مترو تهران – پردیس تصویب شده و حتی قسمتی از آن به طور کامل ساخته شده است. در طرح مترو تهران – پردیس، دو ایستگاه در پردیس در نظر گرفته شده و زمانی که ساخت مترو تکمیل شد و به بهرهبرداری رسید، رفت و آمد بین تهران و پردیس بسیار راحت میشود و مسافران زیادی میتوانند با استفاده از مترو، سریعتر و راحتتر به مقصد خود برسند. بهرهبرداری از این خط مترو، علاوه بر سهولت و راحتی در حملونقل، باعث این میشود که آلودگی کمتری برای هر دو این شهرها به وجود بیاید و از حجم ترافیک نیز کاسته شود. اگر به فکر سرمایهگذاری و یا خرید ملک جهت سکونت در پردیس هستید، آگهیهای مربوطه به فازهای مسکونی در پردیس یار را مشاهده نمایید. چرا که پردیس فاز 7 برای سکونت مناسب نیست.
سرمایه گذاری در پردیس فاز 7
حال که به اطلاعات زیادی راجع به فاز 7 پردیس، کاربری و دسترسی آن دست یافتید؛ نوبت به مبحث جذاب سرمایهگذاری میرسد. فاز 7 پردیس، به دلیل صنعتی بودن مزایا و امکانات زیادی برای سرمایهگذاری دارد. مثلا؛ در این فاز کارگاههای صنعتی کوچک و بزرگی قرار گرفته است که وجود آنها برای سرمایهگذاران فرصتهای زیادی را به ارمغان میآورد. علاوه بر این کارگاهها، در شهرک صنعتی خرمدشت، امکانات صنعتی مناسب و فراوانی وجود دارد که میتوان از آنها استفاده کرده و در زمینه تولیدی و صنعتی ایجاد شده توسط آنان سرمایهگذاری کرد.
علاوه بر واحدهای تولیدی فراوانی که در شهرک صنعتی خرمدشت وجود دارند، سرمایهگذاری در فاز 7 به این دلیل حائز اهمیت است که میتواند باعث پیشرفت و بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم پردیس شود و از آنجایی که در فاز 6 پردیس پارک علم و فناوری و دانشگاه آزاد پردیس قرار دارند، با سرمایهگذاری در واحد صنعتی، میتوان بین دانشگاه و صنعت ارتباط برقرار کرد و از تلفیق آنان به سود کلانی دست یافت. در نتیجه؛ با این کار نه تنها سرمایهگذاران سود میبرند، بلکه باعث رشد اقتصادی منطقه پردیس هم میشود. اما؛ اگر میخواهید سرمایه خود را با خرید واحدهای مسکونی در پردیس افزایش دهید، پردیس فاز 7 گزینه مناسبی نمیباشد. برای این منظور میتوانید از سایت پردیسیار، بزرگترین و جامعترین سایت نیازمندیهای املاک پردیس، بهره برده و در مدت زمان محدود به سود بالایی دست پیدا کنید.
سخن پایانی
شهر پردیس یکی از شهرهای اطراف تهران میباشد که 11 سال پیش تاسیس شد. این شهر به دلیل آبوهوای مساعد، میزان آلودگی پایین و کم بودن جمعیت، به یکی از شهرهای پرطرفدار استان تهران تبدیل شده است. با توسعه و پیشرفت شهر پردیس به ویژه فازهای 1 تا4، شهر پردیس طرفداران زیادی برای سکونت پیدا کرده است. فازهای 1 تا 4 پردیس جزء فازهای قدیمیتر و مسکونی هستند! همین باعث شده تا امکانات رفاهی فراوانی در این فازها به وجود بیاید و برای سکونت بسیار مناسب شوند. البته سایر فازهای پردیس همچنان در حال تکمیل و توسعه هستند و یا کاربری غیرمسکونی دارند. مثلا؛ پردیس فاز 7 و یا فاز 6 از جمله فازهای صنعتی و علمی هستند.
در این مقاله از پردیس یار تمام چیزهایی که باید راجع به پردیس فاز 7 بدانید را شرح دادیم. با مراجعه به سایت پردیس یار میتوانید راجع به سایر فازهای شهر پردیس اطلاعات بیشتری به دست بیاورید و یا آگهیهای قرار داده شده در این سایت را مطالعه کرده و نسبت به خرید ملک اقدام کنید. چنانچه خود شما صاحب یک ملک یا آپارتمان در هر یک از فازهای پردیس هستید و قصد فروش ملک خود را دارید، میتوانید به کمک پردیس یار که یکی از بزرگترین سایتهای نیازمندی شهر پردیس است نسبت به فروش ملک خود اقدام نمایید. در نظر داشته باشید که ثبت آگهی در این سایت کاملا رایگان است و شما به راحتی میتوانید آگهی خود را در سایت قرار داده تا مشتریان شما را پیدا کنند.